ett litet inlägg och musik:)

Har varit lite slarvig med inlägg. I helgen klädde barnen ut sig o gick runt o knackade på.. typ bus eller godis. mina små spökern.

I dag va jag hos min psykolog tant. prarade om lite jobbiga saker, typ när jag va ca 13 år, skönt att få ur det ur mig. hon sa att jag ser att du går och bär på mycket, inte konstigt du mår dåligt i bland o ha din huvudvärk. pratade lite om morsan oxå, hur jag skall göra, har inte bestämmt mig ännu. berättade även för henne att jag tänker mycket, känner mig som en tänkade bomb. det gick bra där i afl. sen vidare till kursen, gud vad tråkigt det va där i dag. I morgon kommer det oxå att bli tråkigt när amf kommer på besök.
urch vad jag är trött, kanske dax att sova lite, om jag inte åker på mina madrömmar.
Jag vet att jag inte har nått intresant att skriva om, har ingen fantasi i dag. men slänger in en låt här...



godnatt/ kram jejje

DAGENSLÅT

ett litet inlägg och musik:) IDOL

 Idol åkte rätt ut tyckte ni?






personligen så tyckte jag hon gjorde bra i från sig i dag, men en annan kunde ha åkt hem i stället.

Vem håller ni på ??



Linni barresjö- Angels

Godnatt / kram jejje

Nattlåt

ett litet inlägg och musik:)

I går hann jag inte uppdatera, det hände så mycket då. Min lilla dotter D blev hemskickad av simskolan för att hon hade fått ringorm på armen. gick till läkarn med henne, hon får inte bada på ca 2-3 veckor och inte vara med på gymnastiken, tur att det är lov nästa vecka. fick köpt en salva till henne. innan detta så va jag på kursen o va och handlade. hela dagen gick igår. I dag på morgonen åkte vi till Nossebros marknad, hittade lite kläder till barnen och mig. sen hem plockade lite,sen gjorde min sambo middag i dag, gott blev det. jag hjälpte barnen med läxan. sen va det säng dax, duchning o smörgning. har kollat på bonde söker fru, nån mer som ser det programmet?

I morgon skall jag på möte o även ringa ett samtal när jag är där, eftersom jag inte har nån hemtelefon ännu.

men här kommer en kanon låt, lyssna och njut!!!




Godnatt // kram jejje

DAGENSLÅT




Vad tycker ni om för musik? nu har jag kört en blandning ett tag. vad vill ni höra, typ rapp, techno, soft punk???

DAGENSLÅT

ett litet inlägg och musik:)

I dag har det varit en lång dag för mig. Kom till kursen och fick reda på att jag skulle till mötet ang min dotter. det mötet va kanon fick lite tips på vägen hur man skall göra och vilken väg jag vill gå. skolan o rektorn kommer att bli inkopplad nu. Annars så finns det två andra vägar oxå att gå. men börjar här. Min lilla skall oxå få hjälp, vill inte ha det på hemma plan sa jag med en gång. barnens lärare blir oxå inkopplade, detta kan ta upp till ett år, så nu börjar resan för mina barn min familj rättare sagt. efter detta va det möte med F, vilket inte gav mig något ting, det va en mysig skola men inget för mig, för stor. sen tillbaka till kursen o hade rast i en timma, satte mig i massage stolen o vilade lite innan gruppen kom. va med en stund, sen hämtade min sambo mig. hemma la jag mig en stund fick sån huvudvärk, måste ha varit efter min dag. sen har jag bara slappat....

 



Har en vän som har det jobbigt nu, men jag finns här o det sa jag innan till dig, men bra att du tog kontakt med mig.  ta hand om dig :)

godnatt // kram jejje

ett litet inlägg och musik:)

hmm förstår inte hur du / ni kan göra så?? Nu gjorde du det för andra gången, hur svårt är det att fråga då? blev besviken på dig, sen att få se det på fb. Lär väl aldrig få uppleva att jag blir fadder eller gudmor eller vad det nu är. Min syster sa att jag skulle bli det till hennes, men så fel jag hade. Sen va det ett par i skåne som skulle ändra o sätta mig som gudmor, men inget där häller. alla har alltid tjatat till andra om att få bli, men sån är inte jag. vill dom ha mig som fadder så får dom fråga. det hade varit så mysigt o speciellt att få vara gudmor. men skit samma får vänta tills man blir mormor, hihi vänta många år. du kunde iafl kunnat fråga om vi ville komma.


I morgon skall jag på 2 möten, är borta hela dan.



ha en trevlig kväll // jejje

spökvandring, buuu!!!

Nu på kvällen så åkte vi ett gäng till spökjackten, vandra bland zombis i 45 min. I början när vi stannade vid första stoppet, så fick jag ett skratt anfall och kunde inte sluta, fick tillslut vända mig om o då kommer det någon bakifrån o skräms, men han va juh med i gänget o då fortsatte jag att skratta, åh jag fick så ont i magen... så jag o grannen bara skrattade tills vi skulle gå vidare igen, massa zombis överallt, läskigt va det kan jag lova. skall vi göra om nästa år igen.


lite handling om teatern :
Årets spökvandring
Vi från Estetiska programmet i Skara välkomnar till årets spökvandring. I år heter vår föreställning ”De besatta” och besökarna får göra en resa tillbaka till nådens år 1815 där det har svept en epidemi över den lilla byn Crow Valley som gjort folk besatta. En konstapel leder en grupp nyfikna journalister genom byn för att ta reda på vad som är orsaken till invånarnas personlighetsförändringar. Barn mördar sina småsyskon och folk sliter sig själva i stycken och andra hemskheter händer. För 25 år sedan brann byns kyrka ner och tillsammans med den omkom hela den lokala sekten. Några tror att det är andarnas hämnd på byn som gör folket illa medan andra är övertygade om att det är en sjukdom som härjar.

    



en liten snutt från spökjackten.... Men det är inte vi, men så här va det....









en liten musiksnutt kommer nu...




Godnatt // jejje

DAGENSLÅT

ett litet inlägg och musik:)

I dag va jag på kursen. där lagade vi mat, det blev undspotatis o egna biffar med valfri fyllning. det va jätte gott. jag M hade lite att prata om eftersom jag har varit borta i 2 veckor. kom in på lite jobbigare saker oxå, det kändes lite grann. men hon förstod, får se nu vad som händer på mötet nästa vecka med arbetsförmedlingen.  skall tydligen få den hjälp jag behöver nu, min tid hos psykologen börjar nog oxå ta slut,hmm vad gör man då... då får det bli en kurator igen , börja om från noll, hur kul är det då? tiden börjar ta slut på kursen oxå, vad som händer efter det vet jag inte ännu. skall ringa läkarn eller ja mödravården, det hände en sak när jag hade slutat i dag, hmm det tar aldrig slut med det onda. har ont i magen igen kan jag juh säga, men det andra som hände tänker jag inte skriva här.

inlägget innan jag skrev om låten, den är nu hittad tack vare M.A. kommer att lägga in den här strax

Vad skall ni göra i helgen då?? 
  http://youtu.be/FUdIwlHloCc  den gick inte att lägga upp på annat sätt, men där är låten om ni är nyfikna :) 

 

 

 

Kram o godnatt // jejje   ps lämna järna ett avtryck innan ni går.

DAGENSLÅT

Vill ha hjälp med vad original låten heter? bakrundmusiken allså.. nån som vet??


ett litet inlägg och musik:)

Idag på schemat så blev det att tvätta. skönt när det är klart. I morgon tänkte jag åka till kursen, se vad man skall hitta på då. hade tänkt att sätta mig ner och söka lite jobb nån dag. hade jag kunnat så hade jag öppnat eget, typ en liten kläders affär från 0-12 år. kanske en kurs genom det området. på måndag skall jag på studiebesök på folkhögskola. får se vad det blir av allt. måste hitta en pratikplats oxå, får se om det blir inom djur eller kläder. ni som känner mig vad skule jag passa som?? hihi

Slänger in en låt här oxå, en helt underbar låt:)



Behöver hjälp nån dag cL .) förstod inte riktigt det du förklarade innan. försökte men det funkade inte, help me :)

Godnatt kram // jejje

DAGENSLÅT

ett litet inlägg och musik:)

allt försvann jag skrev, pallar inte att skriva om det igen.

men vill ni få flera bloggläsare till er blogg? klicka då på länken
www.bloggriket.se  Ps jag får en röst, varje gång ni klickar på den. Klicka så många gånger ni pallar, hihi där heter jag (mammajejje)

saknar min nisse otroligt mycket.....




Godnatt kram jejje

Vill du ha flera läsare?

jag hittade denna länk på en bloggsida, det är juh värt att prova. klick in dig på denna länk http://www.bloggriket.se/  


DAGENSLÅT

ett litet inlägg och musik:)

Dagen som har varit i dag: Åkte till sjukhuset i dag och gjorde min sak där. sen hem vilade en stund men somnade i några timmar. kollat på tv... inget speciellt i dag...

men ni som gillar spel o tv gå in på denna sidan

http://facemoods.com  kan även andvändas på facebooks chatten. 

så skall jag hitta en låt oxå....



Älskar 80 talsmusik, ja det kanske märks...

Godnatt // kram jejje

DAGENSLÅT

Kvällslåt och ett inlägg:)

I dag har jag inte gjort så mycket. Har hjälpt min dotter med läxan, matte. gjort pannkakor till dom, mums det va gott. så fick dom efterrätt på det, det blev choklad pudding med grädde. sen duchat dom o lagt dom, jag har slappat i dag.

Grattis tess till eran son ni fick igår, 4 veckor för tidigt.  Han vägde 2720 gram och var 46 cm lång. du födde honom utan nån smärtlindring, är impad på dig. Erat första barn oxå:)

nä nu skall jag sova, är rätt trött, godnatt, men först en liten låt till er. kram jejje

DAGENSLÅT



Lite dansband så här på f. middan men det går lika bra det.

Kvällslåtar :)

Har så tråkigt så här kommer lite blandade låtar, hoppas ni tycker om dom:)

jag och min sambo :)


Hur träffades ni?Genom hans bror.
Hur länge har ni varit tsm? 12 år till sommaren
Är ni förlovade? Nej, men ska
Bor ni ihop? Ja det gör vi! :D
Har ni barn? ja
Har båda körkort? Nej bara han :) Ska snart försöka skaffa.
Kommer du ihåg första kyssen? nä, det gör jag inte... hmm
Vem av er sa "Jag älskar dig" först? Det va nog han.
Vem är äldst? Älsklingen!
Vilja stjärntecken har ni? kräfta och lejon
Vem fyller först på året? Han
Vem är längst? sambon
Vem sjunger bäst? ingen
Håller ni handen på stan? japp!
Har ni haft sex? Ja klart.
Kände ni varann innan ni blev tsm? Japp
Vad har ni gemensamt? Musik,spel
Blev du kär i första ögonkastet? Japp det blev jag:)
Har ni stora framtidsplaner? nja, kanske
Har ni någon speciell låt? ja, två styckna
Har ni gråtit i varandrs armar? ja!
Har ni varut utomlands tsm? Nej men vi vill :)
Vilket är ert bästa minne? när vi fick våra två barn.
Vem lagar mat bäst? jag, haha
Vad gör ni en varnlig fredagskväll? Myser, umgås 
Ger ni alltid varann en puss när ni ses? Ja, alltid :)
Bodde ni långt ifrån varann när ni träffades första gången? Ja!
Blir du lätt svartsjuk? ja ibland, men det har blivit mycket bättre
Brukar ni bråka? Nä. Bara småtjaffsar
Ringer eller smsar ni mest till varann? ringer
Vilken är din älskades finaste kropssdel? ögonen
Brukar någon av er prata i sömnen? jag.


en kul sak jag hittade hos en bloggare :) så nu vet ni lite mer om oss...

DAGENSLÅT

ett litet inlägg och musik:)

I dag blev jag hemma. Jag o sambon städade nästan hela huset, så nu har jag bara kvar toaletten i morgon och all tvätt. Så nu är det skönt att det är rent igen. barnen skulle igentligen i väg till tandis men, så blev det inte. Så nu har sambon åkt igen och är borta hela helgen, men det klarar jag. Har inte haft huvudvärk på hela dan, tror värken släppte lite efter det min sambo sa till mig, så nu slipper jag vara orolig för det. vad han sa vill jag inte skriva. det kan ha med p-piller att göra oxå, men nu är det borta iafl,äntligen säger jag bara. ha haft huvudvärk i ca 3 veckor dygnet runt.

Har kollat på idol med min stora dotter och grannen fast bara halva, sen fick jag gå ner för D ville lägga sig, men fel åkte ut i dag, tycker jag.

Nu kommer en jätte fin låt, låten handlar om mina barn, älskar mina barn så otroligt mycket, även min sambo, dom är mitt allt och mycket till.

 

DIA PSALMA

                                                   

Dia Psalma är ett svenskt punkband med rötter i Strängnäs bildat 1993. Gruppen hade sin storhetstid i mitten av 1990-talet. Bandet bildades av tidigare medlemmar i punkbandet Strebers, som startade 1985 och under en tid även hade namnet Sixguns. Tro rätt tro fel, Luft, Den som spar och Hon får är några kända Dia Psalma-låtar. Musiken har influenser från liknande punkband som till exempel Charta 77. Alla i bandet har skrivit text och musik.

1990-talet

Dia Psalma bildades strax efter att Johnny Rydh, trummis och huvudsaklig textskrivare i Strebers, omkommit i en bilolycka. Efter Rydhs död 1992 spelade Ulke (gitarr, sång) och Ztikkan (bas) in ett sista album som Strebers vilket fick namnet Till En Vän med Solbjörn (en trummaskin) som trummis. Samma år genomförde bandet en turné men med Stipen som ny trummis, eftersom enligt bandet "Solbjörn fick jazz-jobb i Staterna". Efter turnén bestämde de sig för att skapa bandet Dia Psalma. Pontus Andersson var först bandets ljudtekniker men i början av sommaren 1994 blev han medlem som gitarrist, bakgrundssångare och delvis textförfattare. Dia Psalma hann släppa tre album och sju singlar innan bandet upplöstes 1997.

2006 till 2011

Den 17 januari 2006 tillkännagav Dia Psalma att de skulle återförenas, och bandet spelade under året bland annat på Peace & Love-festivalen i Borlänge, Arvikafestivalen, Siesta!, Hultsfredsfestivalen, Augustibuller, Arenan (Fryshuset), och Grusrocken i Virsbo. Det femte albumet, Djupa skogen, gavs ut den 10 oktober 2007. En första singel, Som man är, gavs ut 7 juni. Bandet turnerade i Sverige under oktober-december 2007. Albumet Djupa Skogen fick dålig kritik, bland annat på grund av dess avsaknad av svensk folkmusik  men vann ändå Swedish Metal Awards pris för bästa punk/hardcoreskiva 2007.

Den 29 december 2008 släppte Dia Psalma en låt för gratis nedladdning på internet. Låten heter "Kalle Iskall", handlar om de hemlösas situation och texten är skriven av Mikael Galloni som själv är hemlös. Den var också ett smakprov på deras kommande skiva "Re Voltere" som släpptes den 25 februari 2009.

Den första singeln från "Re Voltere" blev "Kulisser", och bandet spelade också in en video till den tillsammans med regissören Patric Ullaeus, som tidigare gjort videor med bland annat In Flames, Dimmu Borgir, Arch Enemy och Enslaved. Även "Re Voltere" belönades av Swedish Metal Awards för bästa punk/hardcore.

Som några av bandmedlemmarnas "sidoprojekt" kan nämnas Puffror & Pickadoller (Ulke), Trash Amigos (tidigare "Tres Amigos") (Stipen), Snakestorm (Pontus) och Transport League/M.A.N. (Ztikkan).

Den 16 mars 2011 meddelade Dia Psalma via sin officiella Facebook-sida att de kommer lägga ner för all framtid i slutet av 2011

2006 till 2011 [redigera]

Den 17 januari 2006 tillkännagav Dia Psalma att de skulle återförenas, och bandet spelade under året bland annat på Peace & Love-festivalen i Borlänge, Arvikafestivalen, Siesta!, Hultsfredsfestivalen, Augustibuller, Arenan (Fryshuset), och Grusrocken i Virsbo. Det femte albumet, Djupa skogen, gavs ut den 10 oktober 2007. En första singel, Som man är, gavs ut 7 juni. Bandet turnerade i Sverige under oktober-december 2007. Albumet Djupa Skogen fick dålig kritik, bland annat på grund av dess avsaknad av svensk folkmusik  men vann ändå Swedish Metal Awards pris för bästa punk/hardcoreskiva 2007.

Den 29 december 2008 släppte Dia Psalma en låt för gratis nedladdning på internet. Låten heter "Kalle Iskall", handlar om de hemlösas situation och texten är skriven av Mikael Galloni som själv är hemlös. Den var också ett smakprov på deras kommande skiva "Re Voltere" som släpptes den 25 februari 2009.

Den första singeln från "Re Voltere" blev "Kulisser", och bandet spelade också in en video till den tillsammans med regissören Patric Ullaeus, som tidigare gjort videor med bland annat In Flames, Dimmu Borgir, Arch Enemy och Enslaved. Även "Re Voltere" belönades av Swedish Metal Awards för bästa punk/hardcore.

Som några av bandmedlemmarnas "sidoprojekt" kan nämnas Puffror & Pickadoller (Ulke), Trash Amigos (tidigare "Tres Amigos") (Stipen), Snakestorm (Pontus) och Transport League/M.A.N. (Ztikkan).

Den 16 mars 2011 meddelade Dia Psalma via sin officiella Facebook-sida att de kommer lägga ner för all framtid i slutet av 2011

Album

Singlar

Min syster har barn med en av medlemarna i bandet, två pojkar har dom :)

DAGENSLÅT

Kvällslåt och ett inlägg:)



En underbar låt!

och här kommer en till av samma artist




Dagen: Skulle ha åkt på möte i dag, men det blev avbokat igen, tur det, hade så ont i huvudet. Så jag o min granne åkte i väg med en vän till L..... sen hem, städade barnens rum sen vilade jag, och huvudvärken försvann efter det, åh vad skönt att inte ha huvudvärk, det va länge sen. Sen började jag med middan. la barnen.

Jag letar efter en låt som heter CAROLINE ELLER CAROLINA kan hända att det är en rockabilly låt, känner ni igen nått om det så, skriv till mig. I morgon åker min sambo igen, sen är han ledig i två veckor, men nästa helg blir det göteborg med barnen. Denna helgen skall jag städa och packa lite om jag hittar lådor. har nog lite att göra, vill måla om köket, trivs inte här längre, det är bara halvmålat i mitt kök, vill byta färg. Får se vad som händer längre fram.

Måste börja plugga oxå, men hittar ingen ro just nu:(

godnatt Kram jejje

DAGENSLÅT

Kvällslåt och ett inlägg


Dagen: varit i väg med vänner och handlat lite. måste även säga jätte tack pappa och farmor! Vad skulle jag göra utan er? Tar tåget nästa helg med barnen till gbg, och blir hämtad i gbg när vi skall hem. Va länge sen man bara gick runt lite, hade tänkt att jag skulle göra det innan jag tar bussen hem till pappa, skal nog även träffa en vän där inne och ta en fika. Kan faktiskt tänka mig att ta tåget nån dag ner till gbg och bara vandra runt lite, utan barn oxå.

Har så ont i mitt huvud, fast nu har det satt dig på andra sidan, j*vlar vad ont det gör. Jag känner en kill kompis som har en sjukdom som har huvudvärk dygnet runt, nu vet jag hur du har det, urch. du sa bara man lär sig, urch skall jag behöva ha detta nu i flera år?

I morgon bitti va det två möten, ett ang min dotter och det andra gäller mig. lust, nä!!

godnatt kram jejje

Mot Barnmisshandel!

                          

Mot barnmisshandel.

Ta gärna detta med er och lägg till på eran blogg.

Skicka detta vidare så det går runt

 i hela Data världen.

 

Mot barnmisshandel.

Adoptera denna vidare!!
Jag adopterade denna av en som heter maria.

DAGENSLÅT



Det blir smokie, min o sambons låt, våran tryckare låt när vi träffades:)

börjar med lite kvällsmusik o ett litet inlägg.

Ska börja med dagens låt:) i morgon kommer det inlägget.

 

Denna sista låten sailing lyssnade jag mycket på när jag pricis hade flyttat hem till min pappa. den va alltid på hemma. älskar den, och tänker på min pappa när jag hör denna:)

DAGEN  Har varit hos tandis o lagat, hatar tandläkare. Sen hem, sen i väg igen till läkaren, han klämde o kände på mitt huvud, har ont på hela höger sida, men fick inga värkt, skall ringa sjukgymnasten i morgon o be om hjälp, för massage för axlar o huvud. Det är så mycket runt mig nu så jag har blivit spänd, men hjälper med träning, Min jobbiga period närmar sig o det är juletiden, jag hatar julen, men gör allt för mina barn. vill ha en lugn jul utan en massa stress. vet inte ännu vad som händer på julen, men lungt omkring mig vill jag ha det. det blir säkert familjen bara o lite julklappar till barnen o lite middag på det, billigt och bra.nyår skall jag SLUTA RÖKA igen, prova på det igen då, med lite hjälp, kanske tuggummi o sprayen.

Har haft beök här i dag, av en vän, trevligt att du kom förbi.

Kanske slänger in ett inlägg här senare, kram jejje

matbilder och en låt:)


Detta här tänkte jag prova till mina barn, en liten rolig bild:)

så har ni nått roligt förslag så skriv det till mig.



Mariah Carey - I Want To Know What Love Is

en mysig låt:) ses senare kram

Kvällen och självklart musik :)

I dag fick jag tvättat o ringt mina samtal:) Fick även ett samtal från sjukhuset i dag men får avboka det har inga bensinpengar dit, så sjukhuset får jag ringa i morgon. skjuta upp det för tredje gången, men så är det. så nu är det synd att man inte bor i skåne, för där hade det funnit folk som hade hjälpt mig med körning dit o fått bensinpengar när man får in det. bensin är inte billigt i dag, men hjälp hade jag fått ändå, vet jag. skall bli skönt när man får sitt egna körkort, så blir det iafl gbg en gång i månan, för att hälsa på familjen, nu blir man så låst, fan j att du inte bor i gbg längre.vet att du hade ställt upp o kört mig till min pappa, åh min familj tycker du juh om oxå, speciellt med min pappa skojar med dig , vänder dig upp och ner, hihi  när bilen blir fixad så skall jag ner, saknar min älskade farmor jätte mycket. även pappa.

Har en fråga till alla, hur gör man veckans blogg? förstår mig inte riktigt på det där. jag är inne o trycker över allt och ber att få vara med, men inga svar. hur gör man en egen då?

Vad gillar ni för musik?
just nu så lyssnar jag väldigt mycket på ENYA, får se vad det blir nästa vecka.
men nu lägger jag in en robyn låt, brukar inte lyssna på henne, men denna är bra.





denna tycker min sambo om :)

godnatt kram jejje

godmorgon!

Händer i dag, jo jag skall ringa två viktiga samtal, städa tvätta, fast det gör jag nu, har kommit igång, huvudvärk på detta, men det får gå ändå. Tandis och läkarnen i morgon, hoppas dom hittar felet, kanske blir remiss till sjukhuset, för mitt onda huvud,hoppas det iafl. I dag skulle jag har varit i väg till sg o kursen men får hoppa över det i dag, känner inte att jag klarar det just nu. Så detta är min dag, skall försöka se klart del 3 av "luftslottet som sprängdes" en jätte bra serie det där.
    
hörs av i kväll oxå 

en liten fm låt kommer här oxå


                              


Oxå en låt jag älskar :) hörs sen kram jejje

Slappar...

I dag har vi bara slappat, skönt det med i bland. Har lagat Tacos med min stora dotter, hon tycker det är så roligt att hjälpa till.


Hon har även varit på kalas, länge sen för henne.

I morgon blir jag hemma med gubben, försöka tvätta lite o städa.
Hur jag mår i dag, jo huvudvärk o illamående, men inte så kraftigt det va i går, har gått tillbaka till coca-cola, hjälper lite mot huvudet, fast jag hade slutat med det, får bli en annan gång.




Avslutar med en underbar låt, bara älskar den låten! kram o godnatt

urch...

Urch vilken dag, en dag jag inte vill ha tillbaka. har mått dåligt hela dan, så att min dotter märkte, hon sa det så gulligt, mamma gå du och lägg dig, jag kollar lilla syster. sen kom min lilla och klappade mig på kinden, mamma hur mår du? Den stora blev rädd och ringde sin pappa. jag mådde så illa att hela rummet snurrade, urch det va skit obehagligt. men jag fick hjälp, tack för hjälpen åh även tack till mina underbara barn. Jag o en vän skulle igentligen i väg i dag på date, men det fick vi hoppa över, eftersom jag är dålig. Skall även vara hemma på måndag o tisdag, får inte gå någonstans för min man. jag är skit rädd att jag har fått nått i huvudet, typ propp eller nått, för det ligger i våran släckt. kan inte vara normalt att ha huvudvärk o illamående i över en vecka dygnet runt. och yrsel på det, fast yrset började i dag, vad kommer sen då?

så sorry C.L att jag inte kan följa med i morgon, men jag mår inte bra.

nu väntar jag på att min man skall komma hem, saknar han jätte mycket, speciellt nu. satt innan i dag och tårarna bara rann, jag som inte brukar gråta, men har gjort det nu dom sista dagarna.

godnatt mina vänner kram jejje

ser ni mig bra, alla?

är det nån mer som ser min text dåligt? annars så måste det bytas bakgrund.

Nu skall jag svara på mitt inlägg från i går. börjar med kompis: en kompis för mig är att man pricis har börjat träffas eller umgås med, säger inte allt till en kompis som man gör till en vän. för kompis ,vän,bästavän. en vän för mig betyder mycket, skall kunna lita o ha ett starkt förtroende för, den biten är väldigt viktig för mig, skall kunna se o höra på mig när jag inte mår bra o när jag är jätte glad. bästa vän är dom vänner jag älskar åh det är inte många det. just nu har jag 3 styckna. men det räcker gått och väl för mig. så där är mitt svar. det finns många som kallar mig vänner o en som säger kompis till mig, så då vet jag vart jag står. kompis låter så löjligt , låter som om man går på lågstadiet, förlåt men jag tycker det, hihi . man får ta mig som jag är annars är det bara för er att gå!!

I dag har inte det varit en bra dag, urch denna värk o måendet, tar snart knäcken på mig, orkar inte göra så mycket, vill bara sova bort smärtan.Men har en bästavän som ser o hjälper mig när jag inte mår bra, så jätte TACK till dig att du finns för mig. I morgon skall jag försöka att städa det beror på hur jag mår men lite måste jag nog göra.

godnatt Kram


sista för i dag

Vad är skillnad på VÄN och KOMPIS för er?  jag vet vad jag tycker men vad tycker ni? jag ger mitt svar i morgon. 

I morgonbitti blir det styrketräning, hur nu detta skall gå med mitt illamående, nä jag är inte gravid, men tänk om nu har gått o blivit det, hoppas jag verkligen inte, hihi räcker att alla andra skaffar barn och jag lånar passar mig utmärkt. Mina barn börjar bli så stora nu, skulle man tänkt på lite tidigare i så fall. jag har mina tre bebisar, den tredje är min hund N, han är som ett litet barn i bland.

I morgon åker min sambo igen, fast bara en natt, hittar nog på något med barnen då, baka lite choklad muffins, det tyckte dom om sist.

Jag är så sugen på plankstek, nån som vet vart man åker och äter det? runt min kommun allså, hm skall kolla upp det, för det är smaskens. Måste börja ta mina promonader med min N igen, fast det är så kallt ute...

nä nu skall jag vika tvätt, åh sen zzzzzzz  ps tänk på min fråga nu ds

lite musik o lite annat.

Hm vart har mitt inlägg jag la in i går tagit vägen?

 

kommer in senare kram

helgen :)

Helgen har gått fort. har inte gjort nått speciellt. Min dotter var i väg i dag hos sin vän, hela dagen, jag har kollat på film, sånt här tråkigt liv har jag. tänk er själva att aldrig få besök av någon, ingen ringer knappt. ingen som saknar mig eller hör av sig, är jag /vi verkligen så tråkiga? men så här kan man väl inte ha det, urch!!! 


av slutar med en låt till er