möte:) åh en natt låt .)

I dag gick mitt möte kanon bra, fick många posetiva svar av er. Åh fick en förlängning igen, bra för jag trivs kanon där. I förrgår fick jag köpt en jätte fin sak till en speciell person på kursen när jag slutar. tycker fortfarande illa om en person där, försöker undvika dig så gott som, men i dag fick jag påhopp av en annan, men jag försvarade mig för mig, du fortsatte men jag gav mig inte, vet inte om du blev sur, för du gick in. men tycker hon verkar vara en härlig person ändå. vet ni hur skönt det känns att få säga i från i bland, vilket jag inte har vågat innan till någon, förutom min sambo o mina närmsta vänner.

I morgon blir det städ och N-promonad :)

avslutar med en natt låt

kvällslåt :)

Bowling i dag :)


I dag blev det bowling, men det gick inget bra i dag:( tappade klotet bakåt, tur att ingen kom till skada.
M fick ett skratt anfall pga att vi spelade så dåligt, förlåt  jejje sa hon hela tiden. vi va nog dom sämsta i dag. Men kul hade vi ändå. efter det blev det fika sen hem. tänkte gå ut med min hund men då kom regnet. så där blev det ingen promonad för oss. I morgon skule vi få besök till kursen sen skall jag på möte. åh simskola för min lilla dotter. har fått tiden till mitt speciella möte ang min dotter. nästa vecka, hoppas dom kan hjälpa mig, har juh själv sökt hjälp av dom.dom skall tydlingen vara bra, hoppas på det.
nä nu skall jag hoppa in i duschen o sen sova, men kan avsluta med en låt....
godnatt// jejje


en liten låt så här på eftermiddan!!!!



Tänk om det va du?

Helgen :)

Igår kom en vän och hennes två barn och hälsade på, trevligt med lite andra ansikten,här hittar ni henne   http://enmammasliv.webblogg.se/ hoppas det blev rätt nu hihi hoppas det inte gjorde nått. Men din nya design har blivit jätte snygg. vi hade det trevligt. barnen lekte åh vi drack kaffe och the.

I dag på eftermiddan/kväll så åkte vi i väg med barnen till "donken" det uppskattades av dom, så det va en liten överaskning, efter det så åkte vi och köpte glass. skönt att få komma i väg med familjen lite. I morgon är det bowling med kursen, på hemma plan. kul!!

kram och godnatt // Jejje

Musik!

      


Sandra Cretu!!

Hon va en stor favorit till mig när jag va yngre och är det än i dag.




                      



Sandra Cretu

Kadesh Kadeng.

Musik

Fred och Kärlek...

Låt inte elden slockna, adoptera den för fred och kärlek på jorden!

                                                              

Who let the dogs out

NY DESIGN

SÅ nu har jag en helt ny design!
Hoppas ni gillar den.
Skriv gärna vad ni tycker!!!

lungt :)

http://youtu.be/JWA5hJl4Dv0  en mysig låt nu så här på kvällen :)

http://youtu.be/6EEW-9NDM5k åh här är en till :)

I dag har jag städat o fixat med kläder, bakat med barnen, slappat en del, men i morgon om det är fint så skall vi greja lite på utsidan. sen gå en runda med Nisse, åh i morgon kommer min älskling hem:) I dag fick jag vara hemma pga att barnen hade studiedag, så jag fick ta ledigt, fast jag inte ville. men så är det i bland.

godnatt // kram J

psykologen o möte

Det känns som om man bara går på möten hela tiden. men jag åkte till psykologen, det mötet gick jätte bra, vissa ämnen va lite känsliga, men jag svalde mitt gråt.pratade en del om min dotter o min mamma o om häxan maja.hon tycker att jag har utvecklas till det bättre, men jag måste lära mig att säga NEJ, vilket inte är så lätt alltid.efter det så åkte jag till kursen o hade ett möte där. fick hjälp med att ringa ett samtal ang min  dotter, så nu väntas en tid dit oxå. sen pratade vi massa annat jag o M. sen väntade min sambo på mig o vi åkte en sväng, vi åt lunch ihop, mysig behöver man i bland. sen körde vi bara runt lite o tittade o letade efter sko affären men hittade den inte.
sen åkte vi hem, vilade en stund,sen i väg igen med grannen. sen hem o fixade middag till barnen, nu har jag bara slappat lite.
barnen har studiedag på fredag, lite synd att det är då, vill juh till min kurs. min sambo åker i morgon igen, jätte tråkigt o tomt utan honom. får se om vi hittar på nått på söndag i hop.

Godnatt // jejje

Dålig stil av dig :(

Blir så arg på dig, gaaaah   
Förstår inte hur du kan tro på din dotters historia, och klassa ner min dotter, åh skälla på henne när hon ringer. hon började juh att gråta, fan är du vuxen eller vad är du, idiot!!! min dotter kan göra mycket fel, men din verkar vara fel fri. allt din dotter har sagt till min stora tjej, vänder du på att min skulle ha sagt,arg jag blir på detta. kom till mig i stället, som du gör till alla andra mammor, men till oss går du aldrig. jag har varit hemma hos dig en gång, åh där hette det juh att din dotter (I) aldrig gör fel.


till annat, i dag va jag på kursen, åh vad på ett jobb möte, väldigt posetivt va det. sen hem sen dit igen jag o M åkte o handla sen bakade vi muffins, bara hon och jag. vi har jätte kul i hop. berättade även til henne att jag har haft en dålig helg. mår jätte bra av att vara där. sen hem o slappade lite, är jätte trött

Godnatt // jejje

snart är du hemma:)



Glad för att du snart är hemma :) jag älskar dig min skatt :)

tråkigt:( och ihåligt :(

vad har jag gjort? inte så mycket som vanligt, har så tråkigt,i dag gick jag ut med min vovve på en promonad, behövde ränsa tankarna o huvudet. känner mig helt tom o ihålig. hamnar längre ner för var dag som går, har fastnat i gyttjan och har svårt att ta mig upp. Men tack för prat stunden i går min bäste vän J. det är så enkelt att prata med dig, du hörde o förstod att jag inte mår så bra. tusen tack för att du finns hos mig nu o för alltid. även tack till en kill kompis M att du lyssnar när jag får skriva av mig till dig vad jag känner o tänker, tusen tack att du oxå alltid lyssnar på mig.
vet inte varför jag mår så här, men det e skit jobbigt att behöva ha det så, urch...
speciellt när man får upp tankar som är obehagliga, typ som att försvinna för gått mm känner mig som det svarta fåret bland många, vem kan man ringa när man behöver hjälp? vem hade släppt allt för min skull, den frågan är jag väldigt nyfiken på hmm vem?
Kan jag hjälpa så gör jag det, hjälpte en kär vän till mig i veckan, hon blev tacksam o skrev att jag är en fin ängel, gulligt.

hoppas att min gubbe blir hemma nästa vecka, men som tur så kommer han i morgon kväll. för så här har jag inte tänkt leva mina sista år. Då flyttar jag någon annan stanns!!!!!

godnatt kram Jejje

helgen över igen....

Varför kan det aldrig hända nått kul? känner mig så otroligt utråkad hela tiden.  I går åkte vi och köpte massa godis o dricka till barnen. det tyckte dom om. vi spelade canasta vi vuxna. min sambo kommer hem i dag, äntligen. så har han skadat sig igen, tror nog att det gjorde jävligt ont, det hade jag tyckt, urch stackare.  hade viljat ha hjälp med min blogg, med att sätta in nisse under mitt namn. får väl be min vän om det, du som hjälpte mig med denna :)

I morgon skall jag till sjukgymnasten igen pågrund av min rygg krånglar igen.

vad har ni gjort i helgen????

kram // jejje

Bowling

Gick upp, gick ut med Nisse, sen väckte jag barnen. hade en lugn och skön morgon med barnen. sen skickade i väg dom till skolan, åh jag tog bussen till kursen. sen åkte i väg till bowlingen. fan vad kul vi hade i bilen i dag, länge sen man skrattade så. har ett härligt gäng, men tyvär så slutar B nästa vecka. men c är sjukt rolig när hon sätter igång, jag o M fick oss ett gott skratt i bilen, när hon berättar. jag o M betämde oss att vara ett lag, åh tre av dom blev ett annat. det gick super bra i dag på bowlingen, jag fick ihop 4 straiker och vann med 398 poäng medans M fick ihop 312p. alla appolerade och jublade när det va min tur, kul sånt. efter det tog vi en fika o tjötade lite. sen åkte vi tillbaka, men då va jag trött. sen tog jag o M ett kort möte, hon hjälpte mig med att vi skulle ringa ett samtal, så jag ringde upp CSN. sen satt vi mäst och prata om allt annat. sen gick jag till bussen och åkte hem. sen har jag inte gjort så mycket, kollat på idol med barnen och grannen. är jätte trött o har huvudvärk.

God natt // kram på er J

Möte del 1

I dag va jag på möte på kursen (gevalis) . har massa punkter vi skall göra tillsammans. fixade en punkt, åh den gällde mig, det sker om två veckor, säger inget ännu om det, tills jag har fått svar. pratade en massa, mkt posetiva saker. hon är så lätt att prata med,det tycker jag om. hon hade jag lätt kunna ha som min bästa vän, hon bryr sig verkligen o frågar hur jag mår,varje gång jag är där. hon ser när jag inte mår bra, vi skrattar och har roligt ihop. den dan jag slutar där kommar jag att sakna henne jätte mycket även den andra oxå.

när jag kom hem så började jag med middan, sen ut med Nisse, duktig min hund har blivit, med att gå fot.  sen bonde säker fru med min gubbe. våran tid ihop.

I morgon åker han igen, tråkigt tycker jag, känner mig så ensam då.

godnatt /Kram J

10/9-2011 barnfestivalen i öttum

 

Följ med Bröderna Viking på Äventyr

Bröderna Viking har varit på turné i USA och nu kommer dom till Öttum. Det blir spänning, skratt och underhållning när det är dags för barnteater.

Festivalen bjuder på massa kul

Under lördagen finns massor roligt att görs som hoppborg, ponnyridning, och leksaksloppis. Om du vågar finns ett Spökhus att besöka och du kan också ,”Hoppa i hö” eller få en rolig ansiksmålning.

Under dagen kan du även ta körkort för tramptraktor, vinna fina priser i lotteriet och handla något gott i kiosken.

Vi gästas också av Brandkår och Hemvärnet.

Öttums Bygdegårdsförening hälsar alla välkomna till den äventyrliga festivaldagen.





Barnteater kl 14:00 och 16:00, Hoppborg, Hemvärnet, Ponnyridning, Leksaksloppis, Spökhus, Hoppa i hö, Brandkår, Ansiktsmålning, Ta körkort för tramptraktorer, Lotteri, Kiosk. Inträde: 80 kr.

Kul när dom hittar på nått till barnen i denna kommun. vi skall dit iafl, kan bli kul för mina barn. Första gången för i år. nån som skall med? eller åka dit?

// J