gjorde jag rätt?

I dag vaknade barnen vid halv 7, men jag fick gå upp vid sju. va skit trött i dag, la mig o vilade en timma, men är fortfarande trött. min gubbe va och jobbade, men kom hem rätt tidigt ändå. Har inte gjort så mkt,fast jag skulle. Min gubbe ringde ett samtal, vill oxå få säga vårt, sen fick jag prata med båda, tog ett exempel till han, hoppas du förstod. typ som om jag berättar till en vän, jag är gravid, men snälla säg inget, jag vill berätta det själv. men du berättade ändå, det är klart man tappar förtroendet för denna vännen, hade inte ni oxå ha gjort det? eller är det jag som är konstig?  han frågar varför jag är sån, då svarade jag han, berättar man nått så skall man kunna vara tyst om hemligheter, det anser jag, jag är sån. Min vän i skåne har berättat en sak för mig som är jätte hemligt, inte fan går jag runt och säger det till alla. har faktist inte sagt det till någon. vill att hon skall kunna lita på mig fullt ut, men vi litar på varann och förstår varann, vilket känns skönt. jaja vi pratade ett tag, får väl ge detta en chans fast jag sa innan att jag inte skulle.alla är värda en chans.

•●♥♥●• Jag är en ängel utan vingar med glorian på sne,
tindrande ögon, min uppgift är att le.
Älska mig, hata mig, det är upp till Dig.
Jag behandlar människor som de behandlar mig!
Jag gör fel ibland och ibland har jag säkert inte full koll.
Men om du inte kan godta mig när jag är som värst, förtjänar du mig inte heller när jag är som bäst! •●♥♥●•

stämmer så bra!!

godnatt kram //J

ps ja gör det C:L saknar er ds

sudda ut!!!

kan inte få bort orden du sa till mig, kunde du inte ha gjort det när vi va vänner för? då hade jag aldrig ha hjälpt dig! du verkar vara en felfri människa, som alltid har rätt o aldrig gör fel. jag trodde vi va bra vänner ,men där hade jag fel, som tur va så kom sanningen fram. orden vägrar släppa min hjärna, önskar att jag hade haft en delete knapp i huvudet. hoppas folk inser vilken falsk människa du är igentligen. varför jag skall tacka dig för förstår jag inte? kommer aldrig att göra o du kom aldrig til mig igen, försök inte änns att bli min vän igen, här är det stopp! 

Har haft så ont i min mage nu i flera dagar, skit jobbigt. kramper hela tiden,kvällarna är värst. en natt trodde jag att jag va tvungen att åka in till akuten, det vred sig i tarmarna o i ryggen, det strålade. så min underbara man fick vara vaken med mig, han fick massera mig. vet inte vrf jag har fått detta nu igen? kanske lite mkt nu igen.. tjat om den här jävla flytten, blir tokig, men jag / vi skall inte flytta. om några år kanske men inte som det ser ut nu iafl. min dröm är att ha ett fristående hus med liten tomt, men det får bli om några år. men det får juh bli här i v..a.

vad folk har fått skåne i från , har jag ingen aning om, ett fint samhälle på sommaren. jag skall kunna åka vart jag vill utan att behöva  få höra,skall ni flytta nu?

snart börjar skolan, skall bli skönt med lite rutiner igen, och jag går på min kurs, efter kursen har jag lite planer vad jag skall göra, hoppas på en bättre tid, den kanske kommer strax.

Tack M.L i gbg för jag fick prata ut härom dagen, behövde nog det. skönt att vi börjar hitta tillbaka till varann igen som vänner.  du har frågat mig varje dag hur jag mår, gulligt av dig tycker jag, när du ser att jag mår dåligt.

Även ett stort tack till min andra vän att du alltid finns där <3

åh även till min underbara man, älskar dig, min skatt!!!

skall försöka att glömma o gå videra med mitt liv, men det kommer att ta ett tag...

hade varit kul att träffas nån dag, C,L) kom du över med dina barn nån dag om du vill.eller om du vill att jag / vi kommer till dig. hör av dig, min hemtelefon kommer att stängas av för gått!!!

Ha en trevlig kväll // J

tack!!!

I dag fyllde man år. Fick en jätte fin present av min underbara granne. har aldrig fått en sån fin sak av någon. blev så glad att jag nästan började gråta, tusen tack igen. jag bjöd på tårta ovi hade det mysigt. väntade faktist på att min mamma skulle höra av sig men det gjorde hon juh inte, åh det känns kan jag tala om. har inte hört eller haft nån kontakt med henne nu snart på ett år. men då kan jag tala om att den e bryten från min sida. har så många andra som bryr sig om mig o min familj.

Mycket annat har hänt oxå, jobbiga saker, men gå vidare o glömma, jag va den jag va, kan man inte ta det så e ni inga äkta vänner... för mig!! hoppas ni hamnar i ........!!  e så irriterad på er,era jävla svin!!! stå någon gång för det ni säger o kassta inte skit på mig o min familj. Nu vet jag vilka som är min äkta vänner, dom som bryr sig om mig mest.

I dag började jag min kurs, kändes bra.

Ha det bäst, kram J

Sista veckan, man har semester!!!

Bajs på er alla =) Hihi....


Tankbil med giftig last välte i Lilla Edet

Lilla Edet - 11:35

Den tankbil som välte på E45:an vid lunchtid i Lilla Edet är nu bärgad. Trafiken släpptes på cirka 30 minuter senare än beräknat, men flyter nu på i båda körriktningar. Bärgningsarbetet tog cirka två och en halv timme och

gick planenligt






Hänt en stor olycka där man bodde innan. Åkte förbi där i dag det va poliser över allt.

Vad skall man hitta på sista veckan? har pratat om skåne över helgen,träffa min gubbes släckt o min bästa vän. hinner inte så mkt på en helg. Nisse skall med oxå, många som vill träffa han. på onsdag skall vi till hova o göra en sak. snart vill jag till gbg oxå, får bli nån helg snart.. fyller juh år snart oxå, hoppas jag får det jag nu önskar mig :) av min gubbe.

ta hand om er där ute kram J

Grattis!!!

I går fyllde min man år :) grattis min skatt, åh i dag fyller en vän o en liten söt flicka år :) grattis till er:)



Har haft två tråkiga dagar, blä....

Jag BEHÖVER hjälp med en sak: FÖR ETT TAG SEN KANSKE 1-3 ÅR? GICK DET EN REKLAM SNUTT, ÅH JAG VILL HA TAG PÅ DEN LÅTEN. TRE HERRAR GÅR PÅ VÄGEN/GATAN OCH BÄR PÅ EN VARSIN KAVAJ, TROR ATT DOM KASSTAR UPP KAVAJERNA PÅ RYGGEN, ÅH EN ÄLDRE HERRE SJUNGER. DOM ÄR KLÄDDA FRÅN 50-70 TALET. VAD DOM GÖR REKLAM FÖR MINNS JAG INTE. i GÅR LETADE VI EFTER LÅTEN/REKLAMEN I ÖVER 3 TIMMAR... NÅN SOM MINNS? SKRIV I SÅ FALL TILL MIG :)


ha en trevlig kväll kram J

tråkigt:(

I dag har min dag bestått av youtube lyssnat på massa goa låtar.. har fastnat för en, åh den e så bra... en gammal 80-tals låt..

302 Found
www.youtube.com

I dag kom min gubbe hem, saknat han som f*n... se om han blir hemma lite extra, det behöver han nu efter olyckan, behöver vila iafl. tur att det inte blev värre om det inte redan har blivit det, han vill inte till läkaren, men det vill jag att han gör, pust...

allt e så tråkigt... nästa vecka drar vi nog till skåne i några dar innan jag går under av allt...
känner mig så otroligt ensam o det är så tyst hela tiden. innan idag satt jag o tänkte på gbg, synd att man inte bodde närmare, hade lätt kunna gå till slottskogen med barnen och hunden, eller bara åkt i väg och badat eller hälsat på min familj, vad har jag här? bara grannen åh ingen mer... vill kunna hälsa på min pappa när jag vill utan att det går flera månader, åh även min älskade farmor. har inte råd just nu, skit dyrt att åka dit. men min dotter skall snart få åka tillsin moster i några dar, så skall dom på liseberg. vi skall till skarasommarland, med barnen denna månan oxå, skall bli kul, få göra lite med min älskade gubbe.

ha en trevlig natt / J

hova

I går åkte vi till hova med mina barn o några till , www.riddarveckan.com  det va varmt o trevligt. köpte kläder till barnen o dom handlade lite själva. jag köpte mig en klänning o en kjol. åh av gubben fick jag en jätte fint linne. vi kollade runt lite, åh barnen kollade på riddare föreställningen, men såg inte hela pga värmen o mkt folk. gubben kom hem i går kväll o åkte nu i morse igen, saknar han, det e så tomt här o man blir så låst. jag hade viljat bada med barnen, men det går juh inte.  men nisse går det jätte bra med. i går när jag kom hem så blev han jätte glad. nä nu skall jag ut o gå med min nisse, åh sen ingen aning...

ha det så bra i värmen kram J

länge sen

Jag har 3 veckors semester o även barnen. vi har inte gjort så mkt, men vi skall om ca 2 veckor :) har pratat om skarasommarland o landet som ligger vid götene. sen åker vi till skåne i några dagar, då får jag träffa min kära vän J. som pricis har fått barn igen. har även skaffat mig en hund genom en vän. en vit schäfer med lite labbe i  . han e jätte fin o lydig.

I går ringde en gammal vän till mig, vi kom fram till att vi har känt varann nu i ca 13år, lärde känna henne i gbg när jag bodde där. skall kanske träffa henne nästa gång jag åker ner. kul när gammla vänner hör av sig, man tror juh att man e bort glömd juh.
har även börjat gå ca 1-2 mil om dan med min hund o även med min grannne. får se om det lönar sig med fettet, tihi.. 

i morgon åker min gubbe o blir borta många dagar, får se vad man hittar på då, en stor städning kanske?
I dag fick min man sin födelsedagspresent i förskott av mig o grannen. han blev jätte glad för den. eftersom han kanske inte är hemma då. ha det så gött kram J