Diet

Mirakelkur, tappa 12 kg på 2 veckor. detta är godkänt av ett sjukhus i skåne. 

Dag 1:
Alla sorters frukt, inte banan gärna melon
Dag 2:
Alla sorters grönsaker kokt eller färsk, undvik ärtor, säd och bönor.
Dag 3:
Alla sorters frukt och grönsaker, ej banan och potatis.
Dag 4:
Ät 5-8 bananer och drick 5-8 glas lättmjölk.
Dag 5:
Ät 5-6 tomater och ca 300 g nötkött, detta kan bytas ut mot qourn eller tofu om man vill göra denna diet vegetarisk. Försök dricka 8 glas vatten.
Dag 6:
Ät nötkött så mkt du orkar utöver soppan, samt grönsaker.
Dag 7:
Ät så mkt du vill av mörk/fullkorns ris, grönsaker, sockerfria safter, te eller kaffe utan socker. Ingen soppa denna dag.

Dieten utlovar en viktminskning på 4-7 kg/vecka. Du kan äta så mkt soppa du vill och ändå minska i vikt, för dessa ingredienser bränner kalorier i samma takt som du producerar dem. Man kan följa dieten så länge man har ork och lust.
Man blir otroligt trött av denna diet och man behöver inte röra sig eller motionera mer än vanligt för att gå ner i vikt med denna diet. 

nån som är intresserad av att få receptet på soppan, så skriv det till mig.  hade viljat prova på detta i en vecka men det blir nog för tufft, en vän till mig håller på med denna diet just nu, åh hon är trött o minskar i vikt.

hennes mat schema kan se ut så här 

Frukost:
1 morot
Mellis/tidig lunch:
1 tallrik soppa och 2 morötter
Mellis 2 :
1 halv gurka och 1 halv paprika
Middag:
1 tallrik soppa och 1 morot.


nån som känner sig redo???

lång dag :)

har varit vaken i många timmar pga en orsak :) trött är jag men det får gå. var på möte med kursen i dag och det gick jätte bra, dom tycker att jag har utveckas till det bättre, men har en bit kvar. skulle ha slutat nu på fredag men mitt blev förlängt 16 veckor till. härligt för jag trivs jätte bra där, fast nu har det börjat några nya där. tänk vad ett förtroende e viktigt, åh det har jag med hon på kursen. hon är helt underbar.

har lite andrA saker som pressar mig, typ att hitta nytt boende vilket jag inte vill, men det blir väl så ändå.:(  så letar vi hus i våran ort.

nä nu skall mina barn lägga sig innan dom skriker allt för mycket, åh massa bråk.

är så stolt över dig, nisse :)
Grattis:)

godnatt kram J

första dangen!!

Följde med tjejerna till skolan i dag, den lille började juh ettan, men jag tyckte det gick bra. hon tyckte det va roligt. för min stora flicka gick det oxå jätte bra för. fick beröm av fröken att hon skriver och läser bra. pratade lite med M fröken när vi va och hämtade dom. när dom va iskolan i dag så va vi hemma. jag skulle vila för att jag inte mår bra, känner mig lite nere igen, rätt så jobbigt. vaknade vid halv två, gick upp ,gick ut med nisse o kollade datan lite, la mig igen för att läsa lite, orkar ingeting när jag mår så här. I morgon skall vi på hälsogym md kursen, får se hur det skall gå.
godnatt kram j

helgen

På fredan va jag på kursen. åh där va det lungt och skönt. tog bussen in och hem, ett pluss i kanten. nja nästan hela vägen hem, blev uppmöten av en vän för att åka vidare, för att göra saker.sen hem, varit så trött hela helgen, kanske är för mina tabletter. Igår städade vi även barnen, sen en överaskning till barnen. dom blev glada, sen hem. tog en runda canasta jag o grannen o två andra som vi lärde upp, det va roligt o trevligt. sen va jag helt färdig, sen blev det säng för mig. I dag har jag inte gjort så värst mkt, vikt in tvätt. i morgon börjar mina barn skolan. skall följa med min minsta till skolan. hon börjar juh ettan. roligt det skall bli. skall väl plocka lite i dag med, hörs kanske sen, men ha det gött!!! kram J

trött

I dag är jag så trött kan berå på kursen i dag, va helt slut när jag kom hem, gick på hundpromonad, men inte hjälpte det. spelat mitt smurfspel på fc, nu snart skall jag strax gå o sova, Bowling i morgon bitti.

Gotnatt era smurfar, hihi gääääsp

helgen

Denna helgen har gått fort. I dag va dom och hämtade min bil, en turbo, volvo " städat o plockat lite, åh spelat mitt smurfspel på fb,.

I går vurpade jag med Nisse, aj som fan gjorde det, slog upp armar o ben :( Så i dag svider det rejält på tummen o armbågen. Nu har vi fått hem bokhyllan o lite annat smått o gott. vi spelade canasta i går kväll o hade det trevligt.

Nästa vecka på kursen blir kul, grillning, bowling och slottet. va o spelade mini golf i fredags och jag vann :)
nä forsätta att torka golv, ha en trevlig kväll, era smurfar, hihi

Grattis min sessa i efterskott :)

Grattis min princessa i efterskott, glömde bort dig, förlåt. hoppas du fick roligt på din elva årsdag. saknar dig mycket, min docka, det namnet gillar du inte, men du är min docka, har jag sagt till dig nu i snart elva år. saknar din mamma o dina syskon oxå jätte mkt.

Grattis även till barnens plast mormor, som fyllde i går. 

Jag har inte gjort så mycket, har haft ont i magen i några dagar, orolig igen som vanligt, kan nog vara kursen, kan juh  inte ta mig dit, har inte råd, men nu på fredag skall jag dit,fixat o klart. slutar där snart oxå. vad som händer sen har jag ingen aning om, sätta sig ner och söka jobb, orkar inte leva på så här lite varje månad. jag skulle vilja öppna eget, typ som en barnaffär med barnkläder upp till 12år. får se vad som händer sen.  min gubbe åker i helgen igen, men på söndag skall vi hitta på nått ihop med barnen, vet inte vad än, funderar på det. jag hade viljat åka till virvel badet. det va så roligt där...

kram godnatt // j

Grattis morsan/mormor

som ni ser så fyller min mamma år, men har ingen kontakt med henne så det får bli ett grattis här istället. funderar i bland på att slänga i väg ett sms till henne, men vill nog ingen kontakt ha med henne. tänker i bland att hon kanske har slarvat bort mitt mobil nummer. barnen kommer med fråger i bland om sin mormor. mår nog bäst som det är. jag som är det svarta fåret, känns det som iafl.

I dag blev det en sjö i lidsköpingsamma igår med. men i dag brände man sig även barnen. när jag kom hem så gick jag till en vän med min dotter. roligt att träffa dig igen o även dina fina barn. min dotter fick sina glasögon i dag, hon blev verkligen super söt i dom.

nu är jag trött, godnatt Kram J