Läger

I dag åkte min dotter på läger, skall bli spännande att få veta vad dom har gjort o hur det har gått för henne. som hon har längtat. min minsta dotter är hemma. jag själv börjar komma på fötter igen, va på samtal i går och det behövdes kände jag, får väl rycka upp mig lite. fick iallafall berättat hur jag känner mig när jag känner mig ensam o tomm. åh hon förstod mig, men att jag inte skall känna så.

Förstår inte riktigt varför du inte hör av dig till mig, när jag har försökt, vill juh inte ge upp våran vänskap för att du har fått en .........!!! älskar dig min vän skall du veta o det är inte många jag säger det till.

förstår mig inte på dig ,varför blev du vän med svinet, vrf?

Känner att jag har en bra vän som finns där för mig, dygnet runt om det skulle va, tack för att du finns och ställer upp för mig, även nu när jag har mått riktigt dåligt. har inte hört av mig till någon har inte pratat med nån, så jag är inte sur eller arg på någon, så tro inte det!!!

kram ta hand om er där ute // J

kan man inte lita på någon längre??




När föräldrarna till en fyraårig flicka kom till Ikeas barnpassning i Uppsala för att hämta sin dotter efter shoppingturen fick de beskedet att dottern redan var hämtad, rapporterar flera medier.

Personalen hade, trots att både barn och föräldrar får en stämpel med samma siffra som ska kontrolleras vid hämtning, redan checkat ut flickan, troligtvis med en annan familj.

Föräldrarna hittade senare den fyraåriga flickan utanför entrén.


Finns det spöken?

Har hittat en bra sida man kan läsa om spöken, om dom finns, kamror man själv får titta i...
www.spokwebben.se  se själva.

 

tror ni på spöken, andar, sätt nått eller hört, berätta om ni vill!!!

det okända och demoner

ORSAKER TILL ATT DEMONER KAN KOMMA IN I EN MÄNNISKA

Barn/ungdomar/vuxna som utsätts för CHOCKER av olika slag:

 - STOR SKRÄCK....ex bli inlåst, sexuella övergrepp, övergiven,

 misshandlad...

 

- STARKT HAT

- STOR BITTERHET

- OFÖRLÅTENHET

- DJUP SORG....ex närstående dör, skilsmässa...

 

AURAN ÖPPNAS OCKSÅ VID:

- medvetslöshet

- under hypnos

- viss meditation, som är ämnad att öppna upp för kontakt med den andliga världen

- knarkanvändning

- alkoholmedvetslöshet

- vissa mediciner; lugnade och sövande

- och när man öppnar sej; ex i en sexualakt eller har annan intim känslomässig närhet, med en annan människa som har onda andar i sin närhet eller i sej.

Annan intim relation där man slappnar av och tar emot från en annan person: massage, akupunktur, kroppsterapier där teraputen är ockult involverad, ockult musik....

I den andliga världen finns det andliga personer vi kallar Gud, änglar/budbärare

I den andliga världen finns det andra andliga personer/andar, som också kallas demoner eller onda andar.

Genom egna erfarenheter så har många människor fått veta en del om dem, av dem.

Det finns två världar.

Den andliga

Den materiella.

kusligt, men vet en bra dokument film om demoner, som är rätt läskig, den heter 

Paranormal Activity 1. del två har oxå kommit ut, har inte sätt den , men vill!!nån som har sätt nån av dom? vad tyckte ni ??

saknar bigbrother

Vad skall man börja titta på nu då? saknar big brother på kvällarna. Men jag tror att idol börjar snart igen, får bli det man får glo på i stället.

lite bilder från bigB..












Får hoppas på ett big brother 2012


Ps, ja det är löst ds

förstår inte???

Detta börjar likna mig, blir totalt förvirrad av några, så e inga namn nämda.Jag skall iafl sluta fråga folk , om dom vill hitta på nått eller vill följa med. får bara höra varför frågade du inte mig/oss för?? men varför frågar aldrig nån MIG för?? Blir lite irriterad över sånt här. Det jag syftar på är att bada,grilla umgås. Grannen min brukar fråga mig , men det e bara h*n,som gör det.

Min dag har annars varit bra,med barnen, lite varmt, vill ha regn!!!

Nä nu kom gubben hem, ha det bra // J

big brother 2011- finalen

på tredje plats martin och på endra plats peter och på första plats

Simon Danielsson vinnare i Big Brother. Foto: TV11

SIMON vinnare av bigbrother 2011, grattis!! men jag ville att peter skulle vinna eller kanske martin!!

VANN RÄTT PERSON? SKRIV O KOMMENTERA OM NI KÄNNER FÖR DET!!!!

bigbrother- sara fick lämna i går.

"BB"-Sara: "På måndag ryker säkerhetstrosorna"

Sara Jönsson blev igår den sista deltagaren som fick lämna programmet innan finalen nästa helg. ”BB”-deltagaren, som sedan i söndags trott att hon var finalklar, fick igår plötsligt veta att hon egentligen var den som fått minst röster av de fyra återstående deltagarna och tvingades under kvällen lämna huset. Men när Starlounge får en pratstund med Sara är det allt annat än ledsna miner som gäller – snart ska säkerhetstrosorna av!

 

— Klart man hade velat vara där till den allra sista dagen. Men de som är kvar i huset är ju mina favoriter, alla förtjänar vinsten, säger hon om hur det kändes att snubbla på mållinjen.

Sara har tillbringat den mesta tiden i huset tätt ihop med Martin Granetoft, men romansen har inte varit helt problemfri. Först hånglade Martin med jokern Minela Grebenarevic, och senare kysste Sara Jonas ”Basshunter” Altberg under en galen festkväll. Ett hångel som hon dock inte alls ångrar:

— Om jag skulle spola tillbaka tiden så hade jag inte gjort något annorlunda, men om jag hade träffat honom i morgon hade jag ju inte hånglat med honom. Jag är ju inte kär i honom.

Hjärtat bankar nämligen för Martin, berättar Sara, och hon erkänner nu att hon har känslor som kanske blivit lite djupare än hon trott.

— Jag tror att jag är kär i Martin. Jag är däremot lite rädd för vad som ska hända när han kommer ut. Jag har en liten försvarsmekanism att jag tror att jag inte är kär i honom, men jag saknar ju honom när jag inte är med honom.

Paret har spenderat de flesta av de 101 nätterna Sara tillbringade i huset i samma säng, med kyssar, kramar och mys. Men inget mer. Sara har nämligen haft de omtalade ”säkerhetstrosorna” på sig och inte velat löpa linan ut. Det kommer det däremot snart att bli ändring på:

— Jag har till och med hört att pappa har sagt att jag borde släppa till, så då känns det som att jag har fått grönt ljus, haha, säger hon och fortsätter:

— Trosorna kommer vara på första kvällen, i alla fall på festen på söndag, då får han ligga med någon annan om han tvunget ska ligga då. Jag har någon sån konstig idé i huvet. Men måndag funkar bra!

Om romansen fortsätter på utsidan återstår att se, men Sara är i alla fall säker på att Martin är godkänd av familjen:

— Absolut. Jag tror att mamma och pappa typ har dukat till honom redan hemma. Han är mer än välkommen, de kommer fråga efter honom om jag inte själv föreslår att ta hem honom! De hejar på Martin nu!


Nu e det bara peter,simon och martin kvar!! vem vill ni skall vinna??