Fredag... Hizz eller dizz??

kanske dax att köra en hizz eller dizz igen? 
 
VINTER JACKOR TILL BARN!!!
 

 
 
Silverfärgad flickjacka från Hello KittySilverfärgad flickjacka från Hello Kitty Silverfärgad flickjacka från Hello Kitty
Någon i eran smak till era barn?? jag tyckte det fanns massa fint till mina barn =) 
 
vill ni har flera hiss med diss?? 
 

torsdag... händer??

 
 
 
 
 
Skulle i väg till jobbet i dag MEN sen hände nått så jag blev hemma!! 
 
undra vad det är??? 
 
// jejje

Onsdag..

 
 
Vet inte riktigt vad jag skall skriva här längre.. inget kul att läsa.. jobbar och fixar i hemmet!!! 
 
// jejje

Söndag...

Har varit trött nästan hela dan.. vaknade i natt av tandvärk på hela ena sidan.. åh det har inte släppt ännu. det känns som om man har öroninflammation för värken dunkar in i ena örat... 
 
Har ändå städat lite i dag... 
saknar min gubbe otroligt mycket det är as tomt här utan han... 
 
 
R.I.P 
 
 
 
m

värre och värre...

I dag har det varit en jobbig natt och dag... i natt vaknade jag av ett duns, pulsen gick på högvarv, täcket över huvudet o försöka somna om, vilket inte gick.. fick PANIK vågade inte röra mig... sen va nån nere vid mina fötter... D sov hos mig i natt och hon vaknade oxå.. skit läskigt... 
 
Jag gick upp tidigt lika bra... min hund vandrar runt sängen hela tiden och till hallen... 
 
 dagen: har jag gått och små pratat för mig själv att nu får ni säga vad ni vill eller visa mig.. tror jag blir dum i huvudet av allt detta snart... 
 
sen hände en annan läskig sak men det vill jag ha för min själv... 
 
nu sitter jag här och har skit tråkigt!!!
 
slänger in nån låt!!!
 
 
 
// jejje

Torsdag...Dag-Otto...

Hahah Förklaring till groderna!!!
 
 
 

Tisdag Grattis!! *funderar lite*

I dag fyller mina tvillingsyskon år Grattis på 25 års dagen!!  sjukt vad tiden går fort kommer i håg när ni va små skitar.. synd att vi inte har bättre kontakt, hade bra kontakt med er när ni var yngre, men man växer upp o flyttar o allt bara rinner ur sanden.. saknar alla mina 4 syskon, speciellt min stora syster. skulle det hända nått så vet jag att hon hade hjälpt mig. hon finns där fast man inte hör av henne så ofta. hon har hjälpt mig i många situationer genom livet. jag älskar verkligen min stora syster <3 även mina andra oxå. 
 
Har jobbat nu i 2 dagar, har ändrat min arbetstider. fick en speciell nalle i går av min chef, haha han är så snäll och gullig i mot mig. i dag frågade han mig en sak men det vill jag inte ta här, hihi ....  jag tycker verkligen om mitt jobb, man blir så välkommen när man är där. 
 
D har varit på dans i dag, det gick bara bra. sen är det dans för barnen på torsdag jag vill nog sluta, har inte råd tyvär!! sen får jag panik när jag skall dansa med en gubbe där, varje gång jag kommer så suckar han o visar inte mig när jag gör fel, han bara släpper mig och väntar till det är partner byte.. tror ni inte att jag känner mig kass och ursel då?? kan nog helldre lägga dom pengarna på ett träningskort i stället. för där gör det inget om man gör fel o då får man hjälp iafl än att bli uttittad av alla!!! 
 
god natt och ha det bra!!
 
// jejje
 
 

Godmorgon!!! jockibois show. del 3

 
 

Bonusavsnitt

 
 
 
 
 
 

godnatt!!!! nattmusik....

MUSIK
 
 

kraftig huvudvärk och jätte trött!!!!

HUVUDVÄRK
 
Så här känner jag mig och ser ut!! 
 
Det är as jobbigt att må så här, känns som om man inte har sovit alls, fast sovit har jag.. orkar ingeting.. har ingen fber eller förskylning.. så det är något annat som är på tok.. 
 
TRÖTT!!
 
 
 
MVH JEJJE

musik 80 talet

 
 
 
godnatt // jejje

Onsdag..medium..

En av de största myterna är att vi dör. Vi kan inte dö, bara ändra form. Som medium har jag en bild av hur det ser ut i andevärlden. På marknaden finns massor av böcker som beskriver både det ena och andra, på andra sidan.

 

Det finns olika nivåer, parkbänkar, gräset är grönare, det finns rum och avdelningar, hierarki och så vidare. Allt det där kan vara sant. Men allt kan också vara fullständigt fel.

När ett medium beskriver hur det är och fungerar på andra sidan så är det deras personliga bild de ger. Även de medium som har varit på tillfälligt besök på andra sidan ger olika bilder av vad de upplevt. Jag tror att detta hänger samman med att vår själ aldrig fullt ut lämnar den fysiska kroppen när dessa resor och besök genomförs.

 

Därför upplever vi också andra sidan genom våra fem fysiska och mänskliga sinnen. Vi har en egen tro och föreställning som intrycken filtreras genom och färgas av.

Men hur är det när en ande kommer igenom och beskriver hur det ser ut på andra sidan? Deras berättelser är sällan samstämmiga, vilket kan tyda på att det är mediet som omedvetet svarar på frågan om hur det ser ut.

 

Min erfarenhet är snarare att det ligger mer i när andevärlden svarar med superlativer typ ”fantastiskt”, ”härligt” och så vidare snarare än detaljer. Det är mer logiskt också. För varför skulle det finnas hus, grönt gräs med mera när du inte har någon kropp längre? Däremot tror jag att det kan se ut på andra sidan som man vill att det ska se ut.

 

När jag är på andra sidan och skulle sakna synen av vackert gräs, så tror jag att jag kan skapa den bilden. Å andra sidan så finns det ju gott om gräs på jorden att betrakta. Ja, det är inte lätt att veta hur det egentligen ser ut och fungerar på andra sidan.

En sak kan jag dock med bestämdhet säga; när vi dör så får vi svaret. Och det hoppas jag tar sin tid, för jag har massor av roliga saker att göra först....

 

 

 

Tisdag..dans...

DANS!!
 
I dag va det dans för daniella, i dag va ämnet rock'n roll... lägger upp ett klipp på hur dom dansar strax.. 
Har jobbat i dag fast jag är så trött, all min energi börjar att ta slut... 
 
 
 
Jag tycker att min dotter är super duktig!! även Marielle är jätte duktig fast hon går på en annan dans.. dom skall uppträde på en stor arena i oktober... skall då försöka filma dansen då... dom kommer att bli 70 barn på en dans.. häfftigt!!! undra vem dom har fått denna talangen i från, inte från MIG iafl...
 
kram och godnatt
// jejje

musik

 

nattmusik...

 

Söndag hiss eller dizz

VÄSKOR!!!
 

 
Rätt snygga väskor, eller vad tycker ni?? 

Söndag.. musik..(return)

Denna låten som jag strax kommer att lägga ut betyder så mycket för mig, varför tänker jag inte skriva här, det kommer jag att göra i min privata logg. men jag blev så glad när jag äntligen fann den.. så ni som inte vill höra håll för öronen.. 
 
 

Lördag!!! TRÅKIGT!!!

I dag har min dotter varit inne själv med mig hela dan.. ingen ville leka med henne :( som jag sa till henne hade du haft riktiga vänner så hade dom hållt dig sällskap, men du har inga såna vänner.. lite synd att det är så. så jag skall hitta på nått med henne nån dag så att hon oxå får känna sig älskad. och inte känna sig utanför...så nu i kväll skall vi se en film i hop jag o mina två flickor. 
 
 

fredag..hiss eller diss-jackor

jackor!!
Nu när hösten börjar komma, ja då behöver man nån varm go jacka, här e några tips!!
 
  

musik !!! hahaha

 

Onsdag..dagen/tänker...

Har jobbat nu i två dagar.. känns skönt att komma i väg lite.. I går var det dans för tjerna.. libo-hopp.. tyckte D va roligt men inte M hon tyckte det gick sakta. men nästa gång då är det rocken roll.. så imorgon blir det bugg för tjejrna och även för mig.. skulle nog oxå vilja börja fotboll, skall se om vi kan få ihop några tanter, hihi på detta.. va juh på fotbollsmatch i söndags, åh jag ville bara hoppa in o spela... 
vår hemlighet är flyttad till nästa år i stället, vill ha det perfekt o riktigt planerat. hoppas att du ringer snart, vill ha nån att prata med, det är dax nu... behöver oxå prata av mig ,med vissa saker... nu börjar denna förbannade årstiden som jag inte tycker om. 
 
vi skall iafl åka bort snart, skall bla hälsa på min älskade farmor o min bästa pappa. sen ett annat ställe!! 
 
 

Onsdag..Hiss eller Diss...byxor!!

 
Idag blev det BYXOR.. så vilka tyckte ni om? är ni intresserad av dessa kläder jag nu har lagt upp i några dar, så har jag adressen dit... 
 
får se vad ämnet blir i morgon, för här får man inga förslag av er :(  
// jejje

Tisdag.. hiss eller diss..

HISS ELLER DISS!!! klänningar/ kjolar 
 
Klänning Ed Hardy® Peacock Vanilla MinidressKlänning Ed Hardy® Peacock Navy Minidress
 
Så säg nu vad ni tyckte, vilken är eran stil? jag hade lätt kunnat ta dom två första ( vita o svarta)  
får se vad jag hittar på i morgon, byxor kanske? eller skriv vad jag skall skriva om o vad NI  vill ha!!!
 
// jejje

måndag !! musik, och hiss eller diss-SKOR

 
 
Min dotter har börjat dansa i kulturskolan, hon är grymt duktig!! får även berömd av läran, jag blir så glad och stolt.. denna låten dansade dom till i dag :) så nu dansar hon tre dar i veckan =) hon skall uppträda i oktober för massa folk, men det fixar hon!!! <3 
 
HISS ELLER DISS??
 
Nite Crawl Platform  
 
 
HAHA vad tycker ni? värsta stylterna... följer man modet så får man väl köpa ett par?! jag tyckte inte om dom!! skriv vad ni tycker hiss eller diss!!!
 
i morgon blir det nått annat med hiss eller diss, förslag någon?? 
 
// kram jejje