Lördag... sjuka!!

 
 
 
 
I går åkte man på magsjuka, fyg vad jobbigt det är.. sen på kvällen så fick min lilla dotter det oxå, hon spydde rakt ut i storarummet, försöka hjälpa henne när jag själv mår illa, gick inget bra kan jag juh säga.. men min grannen hjälpte mig, tack :) i dag mår hon bra, jag har haft feber o ont i magen o skiter.. magsjuka sitter juh i 48 timmar, hoppas det vänder snart. vi är juh några som har haft detta nu. marielle har klarat sig.
 
 
 
Ha en trevlig kväll //jejje

nytt??

Hur skall jag nu hitta allt? remby? lägga till musik,bilder? ändra om min sida oxå eller? hittar inte min första sida.. behöver hjälp med detta!!! men jag skall försöka med ett riktigt inlägg... // jejje
 
 
 
 
 
testar nu bara att lägga upp musik!!

Söndag..helgen....det bjuder jag på!!!

Helgen: i fredags hade barnen skolavslutning...
Vi va väl i kytkan i ca 1 timma,dom sjung så fint.. sen hem o fikade med barnen.
Sen på kvällen va jag hemma hos en vän, vi pratade och hade kul, jag o min vän smakade" på lite Tequila.. och några cider.. men roligt hade vi. Filmade henne, men har lovat att inte lägga upp det här... haha  va nog hemma vid halv ett o min vän följde med en stund.
Lördag: lite bakis men inte mycket. jag frågade min vän om jag får komma bort på kaffe, så jag o barnen gick bort. vi gick vidare till en lekplats. så att barnen fick leka.
Söndag: slappat och varit trött och irriterad på allt. Sen fick jag veta i dag att ingen tycker om mig här i min lilla by, jag bryr mig inte!!! alltingen så tycker man om mig eller så hatar man mig, har hört detta förr oxå... så fort sätt ni och snacka o tycka illa om oss, då har ni juh nått att prata om, det bjuder jag på!!!
Har semester hela denna veckan, så skönt!! sen till helgen så åker vi bort, så slipper ni oss i några dagar, haha...
nu skall jag hämta min tvätt godnatt/kram jejje

Lördag..musik..Ta det lungt!!!!

en låt vi lyssnade på i går hemma hos min vän :) så nu har den satt sig på hjärnan, ta det lungt!!
kram // godnatt jejje

Torsdag..musik..trött!!

I dag har jag jobbat!! sen hem o vilade,jobbit att va så trött hela tiden.. sen kom min vän förbi,fast vi inte skulle ses i dag,som vi bestämde.. ändå så kom du, du saknade mig/oss haha =) har städat, fixat mat till barnen. skall strax lägga mig.. I helgen blir det en överaskning här =)

Tack (C) ja det är några som har sagt det, hälldre glad en sur o lessen...

kram godnatt// jejje

Onsdag..musik..mycket!!!

Åkte till jobbet, där gick det bra, gick in till (M) och snackade lite med henne. efter jobbet hämtade gubben mig, så åkte vi och drack kaffe hos några vänner innan vi åkte hem. Sen skulle en vän till mig komma, för att klippa mina barn, barnen blev nöjda, du är duktig,tusen tack =) Vi satt länge o tjöta i dag,sen kom även några vänner från vara förbi. tack för besöket, äntligen får man besök, det har jag / vi saknat. I går hade jag en jobbarkompis här o vi pratade om allt mellan himmel och jord.Hon hade med en rabarberpaj med vaniljsås som hon hade bakat till oss. I dag så ringde dom från fritis, vi pratade lite, barnen skall till fritislägret, tack fritis för att ni gör detta för oss. I morgon är jag bortbjuden på kaffe efter jobbet. skall även leta efter två sovsäckar, men har ett ställe jag skall kolla i morgon. nu skall jag o gubben kolla på en dvd film om jag inte somnar är as trött.. godnatt // kram jejje

Tisdag..Musik...

Är så trött,så jag skriver om min dag i morgon, godnatt!!! kram jejje

Måndag..musik...!!

Så fint ni sjunger!!
Nä nu skall jag gå och lägga mig efter att ha grejat lite på gården med grannen. Jobb i morgon..
Kram/ godnatt // jejje

Tack!!

Tusen tack för att jag blev helgensblogg, hos http://enmammasliv.webblogg.se/ Gå in och kolla på hennes blogg :)
skriver mer i kväll...

Söndag..musik..litet...

Fin låt :)
I dag har det varit en slappe dag, barnen bråkat,diskuterat mm

Nu börjar min lilla dotter bli dålig, vem skall vara hemma? jo gubben så att jag får jobba!!
godnatt // jejje

Lördag..musik.. hemlighet ..


Hemligheten är till dom som vill veta allt efter bigbrother gå då in på denna bloggen http://www.nattstad.se/Yennn

Det finns två nya kärlekspar *lars och hanna.R  och jennifer och marcel ?  skall man tro på det, gå själva in och läs...:)   eller läs på hennes blogg http://jennn.spotlife.se/page/2/

Nä nu kommer det lite musik...



Dagen: städat, spelat, fick besök.. vi umgicks med alla på utsidan och satt och spelade wordfeud..
I morgon blir det rästen av städningen, sen kanske en skogspromonad med min hund, det beror på vädret lite...

Godnatt // jejje

Fredag..musik..Helg..




Fredag: Åkte till jobbet, gick in o tog mitt jobb på Gevalis..som tog ca 2 timmar, sen klar där forsätta med alla toaletter.. Sen fick jag besök och fick hjälp så att jag kunde sluta tidigt i dag. Tack för hjälpen :) sen åkte o handlade lite, sen hem o vilade en stund, mår illa o huvudvärk igen, urch.. Sen gick jag upp till grannen o vi kollade på skilda värdar...


Har märkt att min STATISTIK har börjat stiga. Kul om ni kunde säga hej eller nått, typ göra ett tass av tryck..

Jag ska ro, aldrig ge upp, tills jag når mitt mål!!

godnatt // jejje

Torsdag..musik o ett kvällsinlägg :)

Har verkligen fastnat för denna låten, den är så jävla bra, eller vad tycker ni?


Åh vad jag saknar att få gå ut och festa, typ dricka några cider o dansa lite, vilket inte händer så ofta, fast nu hade det nog varit kul.. Min syster eller jojjo får alltid upp mig...  min o jojjos elefant dans va länge sen... hehe.. Jag har nog inte festat på ca 3år.. dax nu att ta nån kväll... det finns juh en pubb här i min lilla by, kanske prova på den... Nån som skall med och festa nån kväll ??
I dag gick det bra på jobbet, skall få en nyckel o få lite mer jobb har chefen sagt, vilket är jätte posetivt tycker jag, jag verkligen älskar mitt jobb, vilket jag inte trodde att jag skulle göra.. i dag kom det fram 2 st och pratade mig mig, kul sånt.. åh det va från mitt arbetsgäng..
Idag fick jag "fin" besök, haha skojade bara.. men min vän o hennes barn kom, vi tjattrade lite... det viktigaste är att man tycker om att umgås med mig o att man kan skratta... och ha kul... men i dag va jag lite trött... va förbi en annan vän innan vi åkte hem oxå... tack för kaffet :) Igår hade jag o min familj det riktigt mysigt tyckte vi båda...   nä nu skall jag gå ner till min "kompisar" o ta tvätten  sen sova...
god natt // jejje

Tisdag..Musik..Inlägg...

I morse va jag trött, men jag kom i väg, gjorde det jag skulle, pratade lite med "amf" på jobbet, om lite planer jag har. det verkade posetivt fråns hans sida. Sen plockade gubben upp mig, vi pratade lite (T) inan vi åkte. Sen fick jag ett mess av en vän. hade besök när jag kom hem, tack för ditt trevliga besök. Har varit ute och lekt med min hund nisse <3  Jaja då får väl gubben börja jobba igen då, eftersom det är lite gnäll här av andra.. Jag är fan inte jord av pengar, som vissa verkar tro. Nu på kvällen har jag tatt det lungt, i morgon blir det städ o åka i väg en sväng =)

mvh Jejje

Måndag...BIGBROTHER FINAL!!!

jag och grannen satte oss i bilen och körde upp till Stockholm det tog ca 4 timmar. Sen va det bara att ställa sig i kön, där stod vi i ca 3 1/2 timma, fyg vilket väder,det bara öste ner regn, men man fick en regn poncho, men vad hjälpte det? Sen öppnade dom insläppet 19:30 vi stod nästan längst fram. vi gick in där,ställde oss längst upp, satte oss på dom regninga bänkarna,fick kanske sitta 5 minuter, till vakterna sa till oss alla att ställa oss upp, så där inne stod vi i 3 1/2 timma, så samlagt stod vi 7 timmar i sträck, hade så ont i ryggen och fötterna och man frös så man skakade. Det va en upplevelse, vi fick även se banden som sjöng, det va PANETOZ-DANSA PAUSA  MARKOOLIO, OCH TOPCATS..
Fick se när frymme hanna kom ut som vinnare, grattis du är grym.Har hållt på dig från tredje veckan.Allt va klart vid 23 tiden, vi gick till bilen och vi åkte hem, va hemma runt 04 tiden i morse.. urch vad trött jag va på vägen hem.


Foto: Köerna till Big Brother Sverige-finalen ringlar sig flera varv runt huset.. Nu är det nära! =)
Insläppet, haha ser ni mig?? hade jag ingen aning om att dom tog bild här...

//jejje




Lördag.....musik...

kram och godnatt // jejje