Onsdag... illa behandlad!!!!

Blev ledig hela denna veckan, så skönt är det!!! hoppas nu bara att nån tar hand hand om mitt jobb denna veckan, annars så lär jag ha att göra på måndag när jag kommer. skall ha ett möte på måndag oxå med min chef o min ame kontakt. kommer att bli så pinsamt, nu när alla vet om det med mobbingen på jobbet, eller vad man nu skall kalla det. fixar inte sånt, tror ni själva på fullaste allvar att han kommer att erkänna sina brister och fel han har gjort mot mig???? han kommer nog bara säga, oj det va inte meningen att göra dig ledsen.. jag bara schämtade med dig?  ja jag är lite orolig över detta möte... sitta där helt själv medans dom pratar med mig... hoppas det går fort.
 
I dag har jag varit i väg även igår, full rulle denna veckan, nu när man är ledig går veckan så snabbt, bromsa lite!!! snackade med en fin vän i går, fick mkt sakt och det känndes så mycket bättre, fast jag vara nära till tårar flera gånger. pratade även med en annan tjej som är hur trevlig och rolig som hälst, dig gillar jag att umgås med!!!!
 
Godnatt // jejje

söndag...

I dag har man städat och tvättat.. men inte klar ännu med nått av det. är trött och seg i dag... gick upp tidigt vid halv nio. Har varit hemma i några dagar från jobbet, men skall dit i morgon, lär då få utskällning, men får väl ta det då.. så lär jag väl få höra samma visa igen...av chefen, han är så jobbig, speciellt när han inte lyssnar och bara skrattar mig rätt i ansiktet... kan bli så arg på han, bara för att jag är där på praktik så skall han inte behandla mig som skit!!!! får besked nu i november om jag får fast anställning, får jag inte då får det bli annat någon annan stanns, tack och hej säger jag då!!
 
 
 nu skall jag fortsätta att
 
 
// jejje

Söndag...

 
 
I dag har min gubbe varit duktig!! atädat och ändrat om i storarummet. jag mest bara små plockat.. så i morgon blir det att åka till jobbet.. hoppas att (A) är där då så kan man ta lite pauser och snacka lite med dig!!!!

lördag...spökvandrig!!!

LÖRDAG!!
 
på dagen hade barnen uppvisning, dom va super duktiga. vi va där i många timmar. även min gubbe va med så det va kul.
 
SPÖKVANDRING!!!
 
åkte till Skara-fornbyn, vi va 5 pers, det va lite otäckt och jätte lerigt, men det va bättre förra året tyckte vi.gick rundan som tog ca 45 min. skall jag göra igen nästa år. åh nu är man hemma, nu bara slappa och ta det lungt
 
The Brown Lady
 
ha en trevlig spöknatt  // jejje

torsdagskväll!!!

länge sen man skrev här inne.. har blivit en del musik i stället, men det går lika bra det.. nån som vill ha en hiss eller diss?? länktävling..? bara att hojta till vad ni vill läsa från mig.
 
I dag va jag och jobba, funderar på att ge upp detta snart, det börjar att bli jobbigt, när jag redan vet svaret från er. ni har mig där för att få det rent och snyggt inget annat..
 
ni tror att jag bluffar när jag säger att jag inte mår bra!! varför får ni vara sjuka och inte jag?? vad är skillnaden på mig och dig??
 
godnatt// jejje
 
hoppas på en lugn natt och att få sova o inte bli väckt!!

musik...

 

helgen som va!!

vi va på ljusfestivalen vi va massor som åkte.. M blev jätte rädd i spökstaden, hon bara skrek, stackarn... det va massa fina ljus o ljuseffekter... 
 

 
det va en rolig upplevelse... så nu nästa helg den 19-20/10 är det dax för den riktiga spökvandringen i fornbyn... så dit skall vi sent på kvällen o vandra, varning bara VUXNA"  nån som skall dit?? åh den är skit läskig, där är det spöken framför bakom o sidan.. törs ni?? 
 

fredag...besviken :(

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
// 

tisdag....

 
 

Lördag!!! musik

MUSIK
 
 
 

Tisdag...

Varit hemma hela dan.. kunde inte somna på natten.. somnade nog vid 03:30 .. nån cirklalerade vid min säng och tog tag i mig i väster axel.. otäckt!! orkar snart inte ha det så här mer, blir så trött och irriterad.. behöver få sova på nätterna. Men i morgon måste jag i väg, får väl bli arg på moppjäveln, så se upp i morgon för här kommer jag!!! 
Känner mig konstig i kroppen, förstår inte riktigt varför... 
 
godnatt!!!!
 
 

göteborg!!!

Söndag: vi åkte till gbg.. vi körde fel nästan hela tiden.. vi släppte av A först.. sen åkte vi till klädkällan med barnen.. oj vad mkt det fanns och billigt va det. barnen hittade sina jackor med en gång.. sen fick dom välja en valfri plagg. M valde en jätte fin stickad koffta och D valde en fin tröja. dom va duktiga i affären. sen hittade jag en vinterjacka åh barnen mössa o halsduk vilket dom betalade för sina pengar åh nagellack oxå. sen fikade vi.. sen åkte vi till min pappa åh där va det kramkalas för min syster va juh där oxå. vi tog massa kort o pratade. sen gick jag o min syster o alla barnen till en lekplats så fick jag o min syster prata lite. sen vidare till farmor men innan det så hittade barnen en lekplats till.. så där stannade vi ett litet tag. tills D slog sig i gungbrädan.. oj vad hon flög o skadades sig, men det gick ändå bra. sen gick vi till farmor. hon blev så glad. min syster stannade bara en liten stund sen åkte dom. så jag va själv med barnen o farmor.. tiden bara sprang i väg men vi fick pratat lite... M dammsög o gjorde fint innan vi gick vidare till min pappa. där åt vi lite mat och barnen spelade spel.. jag pratade med pappa o hans fru. sen kom min gubbe o sen åkte vi hem..en trevlig o underbar dag hade vi.